Размерът ИМА значение. Но трябва да знаеш, че ако ти е „малък“, не означава, че не можеш да доставиш пълно сексуално удоволствие на жената. А само защото ти е „голям“, в никакъв случай не гарантира, че си добър в леглото. Просто трябва да усвоиш някои тактики, подходящи за твоя размер и бъди сигурен, че не само жената ще бъде възхитена, а удоволствието и за теб ще е максимално.

В тази статия ще си говорим за самия секс (проникването) – надземната част от строежа на къщата. Текстът по-долу е написан така, че от всеки раздел (малък/среден/голям/комбинации) да извлечеш полезна информация, затова е хубаво да го прочетеш от самото начало до края.

    • Между другото, оралната любов като част от сексуалното ви преживяване е нещо, в което трябва да си добър без значение от размера на пениса ти. Виж статията за кунилингус с подробности по тази тема.

Сексът (проникването) и РАЗМЕРЪТ, Feel Talk Love

МАЛЪК РАЗМЕР

(до 10см дължина и до 3см диаметър във възбудено състояние)

Ако пенисът ти е с този размер, заложи на:

Сила и нежност

За голяма част от жените определящо за добър секс е усещането за физическата сила на мъжа. Ако вече си се запознал с основните фактори, които възбуждат жената ментално, знаеш, че твоята мъжественост, в частност сила, играе много важна роля. Докато правите секс може да я накараш да усети силата ти като я заклещиш в някоя поза с тяло, без да ѝ даваш възможност да мръдне. Като притиснеш силно дланите ѝ с твоите към леглото/стената/масата. Като стиснеш врата ѝ (симулирайки душене), дърпаш косата ѝ, когато тя е по корем или на колене с гръб към теб, плеснеш силно дупето ѝ, захапеш врата ѝ. Същевременно проникването трябва да е с тласък, при който тя да усети цялостно твоята сила. Единствено внимавай при стимулацията на клитора и зърната на гърдите ѝ – това са изключително чувствителни места, с които трябва да бъдеш нежен. Именно комбинацията от нежност с чувствителните зони и цялостна физическа сила е важна, за да я накараш да се отдаде и да те пожелае още повече.

Натиск

Входът на вагината има рецептори, които реагират на триене (навътре – навън), тоест тук дължината на пениса ти не е определяща. Но вътре във вагината (влагалището) такива рецептори няма – тук удоволствие доставя натискът. Това означава, че ти трябва да заложиш на определени пози, при които пенисът ти да упражни натиск върху стените на вагината. Необходимо е да влизаш в нея не праволинейно, а под ъгъл. В класическата мисионерска поза, както и в „доги“, няма да успееш да упражниш натиск. Ако жената обаче легне на една страна, ти си отзад прав (до леглото) и проникваш в нея, ще имаш този ъгъл. Също – ако двамата сте седнали и тя е седнала върху теб с лице към теб, прониквайки в нея се опитай да я пуснеш максимално назад и да я върнеш напред към теб. Можеш да го повториш няколко пъти. Това ще даде възможност на пениса ти да натисне предната и задната част на влагалището. Стягайки и отпускайки съзнателно вагината си, жената пък допринася допълнително както за твоето, така и за нейното собствено удоволствие – при удобен момент, опитай се да кажеш на партньорката си да го направи („Пробвай да се стегнеш“, „Страхотно е усещането, когато се стягаш, на теб харесва ли ти?“).

Анален секс

Твоят пенис също е много подходящ за анален секс, тъй като е по-малко вероятно проникването му в ануса да бъде болезнено за жената, а в същото време той е способен да го стимулира така, че жената да изпитва голямо удоволствие. Възможно е да не успееш да достигнеш до А- или Г-точката с проникване през ануса, но тъй като самият той е богат на нервни окончания, стимулацията му действа изключително възбуждащо на жената.

Секс играчки

В твоя случай секс играчките са задължителни. Можеш да използваш играчки, с които да проникваш във вагината (например дилдо или вибратор) и едновременно да проникваш с пенис в ануса. Обратно – използвайки играчка отзад (например анална броеница или дилдо), би могъл да проникваш едновременно с пенис отпред. От една страна играчките стимулират вагината, респективно ануса, от друга страна стесняват пространството, в което проникваш с пенис и автоматично осигуряват по-голяма чувствителност за теб и нея. Пръстен за пенис ти помага да стимулираш клитора, прониквайки отпред. Съществува също така възможност да „облечеш“ твоя пенис в т.нар. пенис уголемител, като (казват) чувствителността не се губи, удоволствието и за двамата партньори расте, а за теб дори означава, че би могъл да издържаш по-дълго. За още повече идеи на тема секс играчки може да погледнеш тук.

Най-важното – самоувереност!

В никакъв случай не трябва да допускаш малкият размер да влияе на самочувствието ти. Трябва да си напълно наясно, че без значение от размера, ти си в състояние да доставиш пълно сексуално удоволствие на жената. Трябва да излъчваш, че си наясно с това. Да го мислиш, да го чувстваш, да го знаеш. Няма нищо по-отблъскващо за нея от мъж без самочувствие. Усети ли тя, че си несигурен, ще охладнее. И обратно, излъчваш ли пълна сигурност, ще я разпалиш още повече.

Сексът (проникването) и РАЗМЕРЪТ, Feel Talk Love

СРЕДЕН РАЗМЕР

(10-17см дължина, 3-4см диаметър във възбудено състояние)

Всички точки, изредени по-горе за малкия размер, важат и за теб – заложи на физическа сила в комбинация с нежност, натиск върху стените на вагината, анален секс, играчки и разбира се, самоувереност. Предимствата на твоя размер са в това, че пенисът ти по-лесно (във всяка поза) е способен да упражни натиск върху стените на вагината. Освен това, още при влизането в нея, с дебелината си той стимулира нервните окончания на входа на вагината, което допринася за допълнително удоволствие у жената. Дължината му осигурява възможност и за натиск по-дълбоко – върху А-точката. А аналният секс е още по-възбуждащ, тъй като, прониквайки отзад, пенисът ти индиректно стимулира всички ерогенни зони във вагината. Също така, фелациото при среден по големина пенис е най-приятно за жената – от една страна тя „има място“ да масажира пениса с една или две ръце едновременно, докато целува главичката, а от друга – дебелината и дължината му не са прекалени, че да ѝ е трудно да го обхване с устни и поеме по-дълбоко. С две думи, твоят размер е перфектен!

Сексът (проникването) и РАЗМЕРЪТ, Feel Talk Love

ГОЛЯМ РАЗМЕР

(над 17см дължина и над 4см диаметър във възбудено състояние)

Тук със сигурност не е необходимо да изтъкваме „самоувереност“, защото най-вероятно я имаш 🙂 Така и трябва! Важно е обаче да не разчиташ само на това, че пенисът ти е голям, да не се отпускаш и да смяташ, че жената трябва да свърши цялата работа. Ако искаш да изпиташ истинско удоволствие от секса с нея, трябва да я разгорещиш така, че тя да се отпусне и поеме големия ти пенис без чувство на болка. Заложи особено много на физическата възбуда – силната възбуда на вулвата, така че тя да набъбне и да се отвори в очакване на проникването. Проникването във вече влажната вагина може да бъде бавно и постепенно, за да се насладите на всяка секунда от контакта, или бързо и рязко, за да спреш изведнъж дъха ѝ (ще ѝ хареса).

Предимството на твоя пенис е в това, че той стимулира както с дължината, така и с дебелината си – от една страна достига на дълбоко (А-точката), от друга страна упражнява натиск върху стените на вагината дори и без да се движиш. Затова може да изпробваш различни варианти – да се движиш много бавно навътре и навън, да го изкарваш бавно, а вкарването да е бързо и със силен тласък, или да забързаш цялостно темпото. Важно е да засилваш темпото и тласъка на проникване постепенно, като се допитваш отвреме навреме до жената: „Добре ли си?“, Боли ли те?“, „Харесва ли ти?“. (Но не прекалявай с въпросите, защото това ще разсее и двама ви, попитай я веднъж или два пъти и се остави на чувството да те води нататък.)

Същото се отнася и за аналния секс – тук трябва да отделиш наистина достатъчно време, за да предразположиш жената да се отпусне и да се наслади. Прочети в статията за анален секс как да подходиш най-добре.

Що се отнася до секс играчките, едновременното проникване с пенис във вагината и играчка в дупето или обратно ще бъде трудно за теб и болезнено за жената, ако размерът на играчката е голям. Затова бихте могли да комбинирате проникването във вагината с анална броеница отзад, защото тя няма голям диаметър, или със секс играчка, която стимулира само външно ануса. При анален секс може да използвате играчки, които също стимулират само външно вулвата и клитора. Може да разнообразите със стимулация на П-точката при теб. И като цяло да засилите възбудата с всичко останало, което изостря сетивата ви – превръзка за очи, галене и гъделичкане с перце, усещане за студено/топло, белезници, колани.

КОМБИНАЦИИ

Ако размерът на пениса ти е комбинация от категориите, изредени по-горе, би могъл да вмъкнеш секс играчки, с които да постигнеш желания резултат.

За да се получи „уплътняване“ например, може да си помогнеш с пръст или дилдо, които да проникват заедно с пениса ти отпред, или в комбинация анално и вагинално. Ако дебелината е налице, но пък искаш дълбочина – използвай отново по-големи играчки, които да „те заместят“. Важно е да знаеш, че играчките не подронват твоята мъжественост пред жената – напротив! Когато боравиш с тях мъжки, тя се възбужда още повече, свързва удоволствието с теб и със секса с теб и това я кара да те желае още повече!

  • Екскурс: Възможно е също в еректирало състояние пенисът ти да е леко изкривен в една или друга посока. Това със сигурност те прави по-специален, затова гледай на него като на твой плюс. Чрез смяна на позите и допитвайки се до партньорката си, би могъл да разбереш как най-добре да го използваш, за да гарантираш удоволствие и за двама ви.

В заключение, не забравяй да потърсиш удобен момент, в който да си поговориш с партньорката, да разбереш повече за нея, какво и как точно ѝ харесва, но и да споделиш твоите желания. Колкото по-добре взаимно се опознавате, толкова по-голяма е вероятността да откриете заедно още измерения на сексуалното удоволствие!

Feel Talk Love