Искаш ли да си в състояние до такава степен да възбудиш мислите на партньорката си, че тя да тръпне в очакване на секса с теб и да бъде изцяло отдадена по време на половия акт? Ако отговорът на този въпрос е ДА, то тогава тази статия ще е в състояние да ти помогне.

Тук ще разбереш кои са основните елементи на женската ментална възбуда – възбудата на мислите на жената, разпалването на нейното сексуално желание. А следващата статия ще ти даде конкретни идеи за това как да подходиш на практика, за да събудиш тези мисли. Нека първо се запознаем с „теоритичната“ част:

Ментална възбуда

Най-общо казано, това е състояние, в което жената се освождава от всички останали мисли, които я разсейват и ментално се намира изцяло в настоящия момент, готова и искаща да прави секс с теб (първата стъпка в строежа на къщата). Истината е, че можеш до такава степен да разпалиш желанието за секс у нея без да я докосваш, без дори да си в нейна близост, че тя да не издържа от възбуда, да те иска на всяка цена и по възможност веднага!

Можеш да си представиш, че в повечето случаи жената мисли за много неща – прекалено много, че да може за секунди да изключи всичко останало и да е изцяло в момента. Затова е важно да знаеш, че постигането на ментална възбуда отнема известно време. Но това не означава, че ти не можеш да си изиграеш картите хитро и да започнеш „да работиш“ по въпроса още часове/дни преди самата среща и секса. Какво означава това, ще разбереш, когато се запознаеш с основните провокатори на тази възбуда:

Как да накараш жената да копнее в очакване на секса с теб?, Feel Talk Love

Чувство на пълно доверие към теб (без задръжки)

Това е малко обширно понятие, но тъй като е фундаментът, над който се изграждат най-страстните сексуални взаимоотношения, нека започнем с него. Колкото по-дълбоко е това чувство у жената, толкова по-бързо и лесно тя се настройва за секс. Какво точно означава чувството на доверие? Преди всичко това означава, че жената може да бъде себе си, без никакви притеснения и задръжки. Какво я притеснява ли? Най-различни неща – ще я използваш само за секс (не я оценяваш вътрешно), ще я помислиш за лека жена, ще я помислиш за срамежлива, ще я сравниш, изкоментираш, преброиш, обидиш. Събличайки се гола пред теб, тя показва И тялото си – с всичко, което я притеснява в него! Така че общо взето тази стъпка я прави доста уязвима и съответно тя трябва да има усещането, че ти няма да злоупотребиш.

Чувството на доверие, разбира се, играе най-голяма роля преди първия път. Колкото повече тя се убеждава, че няма причина да се притеснява, толкова повече се отпуска. Затова и следващите пъти обикновено са по-страстни от първия. И съответно не е нужно ти всеки път отново да ѝ създаваш усещането, че тя не трябва да се притеснява, но пък е нужно да поддържаш това чувство у нея константно. В следващата статия ще намериш някои идеи за това как да го направиш.

И така. Доверието е изградено. Поддържай го. А сега към провокаторите на ментална възбуда, които трябва да са налице преди всеки секс:

Как да накараш жената да копнее в очакване на секса с теб?, Feel Talk Love

Усещане, че я желаеш

Ако усеща, че ти силно я желаеш, копнееш да я видиш, да я докоснеш, да я имаш, подлудява те, то това чувство ще зарази и нея. Обърни внимание, че тук сме все още в областта на ментална възбуда – т.е. важно е това усещане да ѝ го предадеш без физически контакт, така, че да започне и тя да копнее за теб и да е в лудо очакване на срещата/допира/секса. Границата с прекаленото обаче е тънка – не я задушавай с твоето желание към нея, бъди деликатен, но ясен.

Как да накараш жената да копнее в очакване на секса с теб?, Feel Talk Love

Усещане, че не бърза

Много важен фактор за това жената да може да „се отпусне“ и да се отдаде на момента и сексуалното удоволствие с теб, е да има усещането за достатъчно време. Тоест, не е нужно да бърза да прави секс и „да свърши“, защото колкото повече си мисли, че трябва да го направи, толкова повече се стяга и се отдалечава от тази възможност. Истината е, че бърз оргазъм няма. Може би в дадена ситуация жената свършва „бързо“, но то е, защото тя вече с мислите/фантазиите си до такава степен се е възбудила, че само едно правилно докосване е достатъчно, за да изригне. А възбудата на мислите/фантазиите все пак отнема известно време.

Затова, опитай се по време на играта преди секса, както и по време на самия секс да ѝ създадеш именно усещане, че не бързате, че фокусът не е толкова самият оргазъм, а пътят към него. Тук ще намериш отново идеи, как да допринесеш за това усещане.

Разбира се, в ситуация, в която просто трябва да се случат бързо нещата, най-вероятно толкова горещо копнеете един за друг, че усещането за време играе второстепенна роля. Тук е вероятно тя да не достигне кулминация, но просто се погрижи да я получи следващия път.

Как да накараш жената да копнее в очакване на секса с теб?, Feel Talk Love

Твоята мъжественост

Факт е, че някои жени подтискат силно мъжкото у мъжа и се опитват да го подчинят. Най-вероятно имаш в приятелския си кръг пример за такава двойка. Би могло да се дискутира кое по-точно провокира подобен вид взаимоотношения – дали е защото мъжът го допуска (подсъзнателно му харесва, чувства се сигурен, удобно му е) или защото жената по този начин разрешава свои лични проблеми. Факт е също обаче и че именно мъжествеността на мъжа възбужда изключително голяма част от жените. Това са качества като физическа сила, решителност, смелост, сръчност. А сега се питаш какво общо има всичко това конкретно със секса? Тук именно се преплитат менталната с физическата възбуда (помниш плаващата граница между тях в строежа на къщата). Защото възбуждайки физически чрез допир жената, ти би могъл едновременно да ѝ предадеш именно това усещане, именно за тези твои качества и по този начин да възбудиш и нейните мисли. Желанието ѝ за секс съответно расте неимоверно! Как да го направиш? Виж отново тук за подробности.

В заключение, както винаги, наслаждавай се! Прави нещата с чувство, усещай както нея, така и себе си – само тогава удоволствието и за двама ви ще е налице.

Feel Talk Love