Съобразиш ли подхода си към жената по време на секс спрямо размера на пениса ти,  може да бъдеш сигурен, че не само тя ще бъде възхитена, а удоволствието и за теб ще е огромно. Все пак има някои неща, които са в сила независимо от размера, най-вече такива, които е добре да избегнеш. Ето седем препоръки за това, какво да НЕ правиш по време на секс:

1. НЕ се отпускай в очакване, че тя ще свърши цялата работа

Ако смяташ, че ще легнеш на дивана, тя първо ще целува и масажира пениса ти, след което ще седне върху него и ще се движи докато ти свършиш, не мисли, че ще те запомни като най-добрия ѝ секс партньор. Трябва да има вземане и даване. Не спирай да даваш (т.е. да бъдеш активен в секса, да я прегръщаш, притискаш, прехвърляш, целуваш, хапеш). Така ще разпалиш и нея и ще започнеш да получаваш най-малко толкова, колкото си дал.

2. НЕ бъди гнуслив

Ако те е гнус от това, че може да усетиш още кръв от последния ѝ цикъл, че е възможно да се изцапаш, прониквайки с пръст или пенис в дупето ѝ, или пък ако не ти е приятно да стимулираш дупето ѝ с език, да я целуваш под мишниците или да масажираш пръстите на краката ѝ, то първо трябва да направиш усилие да преодолееш тези бариери. Задай си въпроса, от къде произлиза това усещане и има ли реална причина да се чувстваш така, конкретно с настоящата жена. За да се насладиш истински на секса и за да успееш да доставиш и на нея истинско удоволствие, е необходимо (освен да си привлечен от нея емоционално) да обичаш както своето тяло, така и това на партньорката си. Започни от теб самия и преодолей тези бариери – така ще успееш да предадеш същото усещане и на нея и тя също няма да има притеснение да те целува и докосва навсякъде. Все пак цялото тяло е една огромна ерогенна зона. Повярвай, ще бъдеш възхитен!

3. НЕ се впускай веднага към клитора/вулвата

Може да стимулираш областите около вулвата – долната част на корема, вътрешната и задна част на бедрата, кръста и дупето надолу към ануса, както и всички други ерогенни зони. Но колкото повече отлагаш контакта с вулвата, толкова по-силно се възбужда тя.

4. НЕ прави неща, които тя изрично ти е казала, че не харесва – все още не

В началото прояви внимание и разбиране, уважи нейните желания. Когато мине известно време и спечелиш напълно доверието ѝ, може пак да опиташ. Деликатно, с разговор. Не се отказвай, защото тя самата все още не знае, че може да ѝ хареса с теб (говорим например за анален секс, секс играчки, твои секс фантазии). Понякога „Не“ означава „Постарай се още и пак ще си помисля“. Можеш да ѝ кажеш, че ще започнете например с масаж (на гърба, на цялото ѝ тяло, на стъпалата) и после ще изпробвате „новото“ нещо. Обещаваш, че ще ѝ хареса. И държиш на обещанието си.

5. НЕ сменяй прекалено бързо нещата, които правиш – целуване, масажиране, различни пози

Идеята е да не създаваш усещане на припряност и безпокойствие – нещо, което ще повлияе на това тя да се отпусне и да се подготви за кулминация. И между другото, това се отнася и за музикалния плейлист – избери компилация с продължителност от над час. В противен случай, ако списъкът е от отделни парчета, всяка пауза между тях подсъзнателно прекъсва и вашия поток на страст. Звучи странно, но има значение. Виж още за женската ментална възбуда.

6. НЕ задавай прекалено много въпроси

Ако непрекъснато я питаш „Харесва ли ти това, харесва ли ти другото, искаш ли в тази поза“, рискуваш да нарушиш концентрацията ѝ и потока на сексуалното чувство в този момент. Тъй като обаче е хубаво да разбереш по време на самия секс, точно какво ѝ харесва, все пак избери два момента, в които да я предразположиш да сподели нещо с теб. Започни първо с лесни въпроси, на които тя може да отговори с „да“ или „не“. Например „Харесва ли ти, когато те стимулирам с пръст отзад“, „Харесва ли ти по-бързо темпо“, „Боли ли те“. След като получиш отговор, премини към по-сложния въпрос – „Как точно искаш да си движа пръста – по-бавно или по-бързо, да го вкарвам ли целия, къде точно да натисна по-силно“, „Колко бързо ти харесва, така харесва ли ти“, „Как искаш да се движа, за да не те боли, да ти е приятно“. И дотам. Продължавате да се разбирате без думи. Следващия път намери други два момента, в които пак да си поговорите.

7. И най-важното – НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ

Тя е там. Иска да спи с теб. Действай.

Feel Talk Love