Както вече стана ясно от статията за женската ментална възбуда, желанието за секс у жената се пробужда, когато са налице тези основни фактори: сигурност, че може да ти се довери напълно, усещане, че я желаеш, чувство, че разполагате с цялото време на света, както и не на последно място – твоята мъжественост. Но какво означава това на практика? Как да провокираш именно тези мисли у жената, така че тя да те пожелае, да се отдаде напълно и да ти отговори най-малко със същата страст, с която подхождаш ти? Ето тук ще намериш някои идеи, като не забравяй – важно е да внедриш и твоя личен стил във всичко, което правиш.

Женската ментална възбуда – на практика, Feel Talk Love

Чувство на пълно доверие към теб (без задръжки)

На практика ѝ казваш „Бъди себе си“, като:

◾ Проявяваш интерес към самата нея (не само към външния ѝ вид), т.е. интересуваш се от това, което тя харесва да прави/спортува/посещава, от мнението ѝ относно храната/околната среда/музиката/морето – с две думи не говориш само за себе си, а ѝ даваш възможност да споделя. Струва ти се прекалено заобиколно ли? Да, така е! Но по този начин ти ѝ създаваш усещането, че цениш мнението ѝ, че тя може да бъде себе си в твое присъствие, защото ще бъде изслушана, разбрана и харесана, че това за теб е важно и не съществува риск да ѝ се подиграеш или да злоупотребиш с тази информация. Разбира се, това в никакъв случай не означава да се съгласяваш с нея за всичко или ти да не казваш думичка. Но просто обръщай внимание на нещата, които тя ти разказва, не спирай да проявяваш интерес към неща, които я вълнуват, запомняй ги, прави ѝ малки подаръчета/изненади, свързани с тях. Така тя ще се отпуска все повече и повече и ще иска да споделя с теб не само мнението си относно околната среда, но и какво ѝ харесва или не в леглото, нейни сексуални фантазии, желания, ще е склонна да опитате нови за нея неща (анален секс, нестандартни пози, места, игри) – нещата ще добият съвсем друго измерение! Именно това е което искаш, не е ли така? Да задоволиш именно тези желания! А това, което ще получиш в замяна, определено си заслужава!

◾ Проявяваш интерес към външния ѝ вид. Това е задължително. Повечето жени (да не кажем всички) имат винаги по нещо, което НЕ харесват във външния си вид. Било то гърди, дупе, бедра, корем, коса, кожа, талия, рамене, устни, нос… И съответно полагат неимоверни усилия да го подобрят (по въпроса КАК има статия в „За жени“, това е тема на друг разговор). Когато жената усети, че старанието ѝ се оценява, че усилията ѝ не са били напразни, че дори „дефектите“, които все пак не е успяла напълно да изглади, не те притесняват, а напротив, ти харесваш цялото ѝ тяло с всичко, което притежава то, намираш го за секси и възбуждащо, то това отново ще я накара да забрави притесненията си, да се отпусне и да се отдаде на момента. Как? Като ѝ правиш искрени комплименти (след спорта, фризьора), видимо се наслаждаваш на тялото ѝ, когато я събличаш (представяш си, че разопаковаш скъп подарък), хапеш/щипваш дупето ѝ, галиш косата ѝ.

◾ Не коментираш лошо други жени (или като цяло жените), избягваш клишета. Защото това в нейните мисли автоматично се отнася и за нея.

◾ Не споменаваш с колко жени си спал, не разказваш за бившата си или колко много ти харесва сингъл животът (защото това е индикация, че тя е просто поредната бройка и нищо по-специално). Макар да е ясно, че тя не е единствена за теб, просто не е нужно да ѝ го натякваш. Тази информация не добавя абсолютно никаква положителна стойност към отношенията/секса конкретно между вас двамата.

◾ Правиш други неща в твой стил и подходящи точно за жената, за която мислиш в момента, които да я накарат да ти се довери 🙂

Женската ментална възбуда – на практика, Feel Talk Love

Усещане, че я желаеш

На практика ѝ казваш „Искам те“, като:

◾ Ѝ се обадиш – в деня на срещата или на предната вечер ѝ се обади. Без значение дали сте в началото на връзката или в по-напреднал стадий. Това, че тя те харесва и очевидно иска да бъде с теб, означава, че подсъзнателно тя харесва и твоя ГЛАС, начина ти на изразяване, думите, които използваш. Чувайки те по телефона, ще ѝ даде още един импулс да започне да се настройва за срещата, да си представя какво ще се случи, да си мисли за теб и секса с теб. Би могъл да загатнеш, че нямаш търпение вече да се видите, възбуждаш се само като си помислиш, представяш си вече настръхналите ѝ гърди или пък си подготвил изненада. Нещо, което е в твой стил, без да звучи заучено. Може и нищо да не казваш, просто да се уговорите за часа. Достатъчно е да те чуе.

◾ Я погледнеш – с поглед би могъл да ѝ кажеш точно това „Искам те“. Без думи. Просто я погледни в очите, задръж погледа си там и си го помисли, дълбоко и сериозно „Искам те“. Или докато тя сипва вино или подрежда масата – наблюдавай я. Повярвай, тя го усеща. Когато сте в компания или на място, на което не е подходящо да си говорите или да се докосвате – погледни я пак по-продължително и пак си помисли нещо. Действа безотказно!

◾ Ѝ го кажеш – разбира се, думите могат да бъдат също изключително възбуждащи – когато изказваш с думи всичко, което всъщност искаш да направиш с нея (т. нар. Dirty Talk). За да се стигне до тук обаче, е задължително чувството на пълно доверие (точка 1) да е налице. Би могъл да ѝ говориш за секс по телефона, да ѝ го напишеш в чата, да ѝ го подшушнеш на публично място, да ѝ го говориш докато се събличате. Нямаш представа колко възбуждащо ѝ действа да прочете например в детайл нещата, които искаш да направиш с нея! Колкото по-силно е чувството на доверие, толкова по-конкретен може да ставаш в думите си – с какво е облечена, къде сте, как е застанала, колко силно проникваш в нея и т.н.. Фантазията ѝ ще започне да работи на пълни обороти и тя вече ще копнее да се стигне най-накрая до този така очакван допир и секс!

Женската ментална възбуда – на практика, Feel Talk Love

Усещане, че не бърза

На практика ѝ казваш „Всичко се случва без стрес“, като:

◾ Отделяш достатъчно време за възбуждане на цялото ѝ тяло, а не се фокусираш веднага върху клитора/вагината.

◾ Не стимулираш клитора прекалено бързо с ръка или език.

◾ Не сменяш бързо/припряно пози и други неща, които правиш (целувки, стимулация с ръка, секс играчка), а преминаваш плавно от едното към другото и отделяш на всяко известно време.

◾ В зависимост от ситуацията, подбираш по-бавна, мека музика и дълъг плейлист (от над час), а не плейлист от отделни парчета – паузите между парчетата разстройват фокуса и подсъзнателно означават „времето свърши“.

◾ Я попиташ деликатно, след като ти си свършил, „Възбудена ли си още? Искаш ли да продължим?“ в случай, че все още не си сигурен кога точно тя свършва и не познаваш признаците на нейния оргазъм. (Най-сигурният начин да ги разбереш е като си поговориш с нея на тази тема. Но би могъл да разбереш повече и от информацията в статията за женския оргазъм.)

Женската ментална възбуда – на практика, Feel Talk Love

Твоята мъжественост

На практика ѝ показваш твоята сила, решителност, сръчност, като:

◾ Освен, че си нежен с чувствителните зони (клитор, зърна на гърдите), я караш да усети твоята сила с по-силен захват (прегъщаш я силно с ръце отзад, стискаш по-силно дупето ѝ, обръщаш я рязко, целуваш я нежно, но и по-силно, по-дълбоко, притискаш дланите ѝ към стената).

◾ Решаваш сам, например къде да застанете (придърпваш я към дивана, притискаш я към стената), определяш позата, в която да сте (по гръб, по корем, 69) без да я питаш. Би могло и на теб да ти действа възбуждащо, когато тя решава тези неща, но все пак е добре да можеш да бъдеш както този, който се оставя понякога да бъде воден, така и решителният. Между другото, с решителност би могъл да я възбудиш дори и когато например вземеш ти решение, къде ще вечеряте (и резервираш), къде ще прекарате уикенда (и организираш нещата), с коя кола ще ходите до морето (и ти си шофьорът).

◾ Проявяваш сръчност, както когато ѝ поправяш колата/леглото/душа, така и когато я докосваш, прехвърляш, целуваш, стимулираш клитора ѝ. По време на орална любов (кунилингус) например би могъл да изпъкнеш именно с такава сръчност. Най-общо важи – докосвай, прониквай, прави нещата с чувство.

Feel Talk Love