Ако търсиш ключа към истинското и пълноценно ЗАДОВОЛЯВАНЕ на жената, то трябва да знаеш, че то не означава просто секс или просто оргазъм. Удовлетворяването на женското сексуално желание се състои от няколко елементи, сред които сексът и оргазмът играят значителна роля, но в никакъв случай не могат изолирано да доведат до този сексуален екстаз у жената, към който ти (най-вероятно) се стремиш.

Тук ще намериш логична идея за това, какво представлява всъщност тази „мистерия“ на женското задоволяване. Тази статия ще ти даде здрава основа, над която да градиш всичко останало. Затова отдели 2 минути за нея и не се втурвай веднага към следващите, защото следващите ще ти помогнат само, ако си прочел и осмислил тази.

И така. Представи си, че женското задоволяване представлява изграждането на къща – строежът започва със здрава основа, след това се изгражда надземна част и накрая покривът:

ЗАДОВОЛЯВАНЕ на жената – НАЙ-ВАЖНОТО, Feel Talk Love

 

Какво конкретно означава това?

ВЪЗБУДАТА е основата на всичко

Без нея няма смисъл да продължаваш нататък. Необходима е здрава и стабилна основа, за да продължиш да надграждаш. Само така има гаранция за сигурност. Без цялостната възбуда на жената няма начин сексът след това да ѝ хареса. Колкото и „добър“ да е той. Защото критерият за добър или лош зависи именно от тази основа, от възбудата. За оргазъм пък изобщо не може и да се говори – без качествена възбуда той е недостижим. Затова не се стреми отчаяно да доведеш жената до оргазъм, мислейки, че той е единственият признак на това, че сексът ѝ е харесал. Заложи преди всичко на здрава основа – пълна възбуда на мислите и тялото на жената.

МЕНТАЛНА и ФИЗИЧЕСКА възбуда

Възбудата се състои от МЕНТАЛНА и ФИЗИЧЕСКА възбуда – две равни по значение части, които се преплитат една в друга. Много е важно да обърнеш внимание както на менталната, така и на физическата възбуда на жената. Менталната възбуда може най-общо да бъде описана като възбуда на мислите -състояние на пълно доверие, в което жената се „отпуска“, т.е. с мислите си тя се намира изцяло в момента и е готова да се отдаде на удоволствието от секса. Физическата възбуда пък е стимулация на тялото, при която то се разгорещява и чисто физически има желание да прави секс. Примери за това, как да допринесеш за ментална и физическа възбуда на жената, както и за това, как да разбереш, кога жената вече е възбудена, за да преминете към секс, ще намериш в отделните статии. Но първо прочети тази статия до края 🙂

Възбудата и СЕКСЪТ са с еднаква тежест

Това означава, че възбудата и сексът са с еднакво голямо значение за жената. Не би могло едното да замести другото. Ако тя не е достатъчно възбудена, сексът няма да ѝ хареса, без значение колко пози сменяте или колко ти е голям пенисът. Просто няма да ѝ хареса. Изградена ли е обаче здрава основа, то гаранцията сексът да е много добър (както за нея, така и за теб) е почти налице – важно е само да подходиш по определен начин спрямо размера на пениса ти. Подробности за това как точно да подходиш, ще намериш тук.

ОРГАЗМЪТ е кулминацията

Оргазмът е върхът на сексуалното удоволствие. Вероятността жената да достигне до него е изключително голяма, ако е вървяла по пътя, описан по-горе – ментална и физическа възбуда и секс, който да ѝ хареса. Не на всяка жена оргазмът е необходим при всеки полов акт. Когато всичко останало ѝ носи истинска наслада и удовлетворение, тя не се нуждае от тази корона всеки път, защото се чувства царица и без нея. Но, разбира се, оргазмът си остава най-високият връх и достигането му заедно с теб задоволява жената напълно. Ключова роля тук играе стимулацията на клитора на жената – основен отговорник за нейния оргазъм. А как да разбереш, кога и дали изобщо жената е достигнала до оргазъм, може да намериш тук.

Това е всъщност. Сега остава да вникнеш малко по-дълбоко в отделните елементи, за да разбереш чрез конкретни примери, какво точно се крие зад тях. Но не на последно място е важно да не забравяш:

НАСЛАЖДАВАЙ СЕ

Нека всяка една от стъпките бъде наслада и за теб – колкото повече жената усеща, че ти се наслаждаваш, толкова повече се разгорещява и тя. А оттам и ти. Което отново разпалва нея – ефектът е взаимен, а изживяването – върховно!

Feel Talk Love