Свети Валентин подарък
Ако вече сте избрали бутилката, без значение дали ще е за празника на виното или на вашата любов, но искате да приложите и малка изненада към нея – ето две идеи за подарък, който със сигурност ще впечатли човека до вас:

Подарък с любов и още нещо, Feel Talk Love

За него: подари от времето си, като сготвиш за нея… с щипка афродизиак

Най-ценното, което можеш да подариш на важен за теб човек, е твоето време – от него обикновено ни остава толкова малко, че всяка минута, която отделяме за другия е скъпоценна. Затова, освободи част от своя ден и го посвети на любимата си като я изненадаш например с нещо за хапване, приготвено лично от теб. Времето, което ще отделиш за подготовка (четенето на тази статия, набавянето на продукти, старанието в кухнята), ще я накара да се почувства специална и независимо от кулинарния резултат, тя ще бъде силно впечатлена от този мил жест на внимание. Пък диамантите ще ѝ ги подариш някой друг път 🙂
Би могъл да заложиш на сигурно и да избереш любима за нея рецепта. Но от друга страна пък би могъл да експериментираш и поднесеш по-вълнуваща изненада – ястие, което не само ще ѝ хареса на вкус, но и ще възбуди апетита ѝ за още нещо… За теб!
Афродизиакът, носещ името си от гръцката богиня на любовта Афродита, представлява вещество, за което се твърди, че увеличава сексуалното желание. Освен различни билки, аромати и подправки, за афродизиак се смятат и отделни храни, като например стриди, авокадо, смокини, шоколад. Те въздействат по различен начин на организма – някои засилват кръвообращението, други стимулират отделянето на ендорфини (хормони на щастието), а трети влияят директно върху половите органи.
За вдъхновение Feel Talk Love ти предлага ето тази страница с афродизиращи рецепти (за съжаление подбирането на подходяща страница на български език беше трудно,  затова предложението е на английски): https://www.delicious.com.au.
От гледна точка на сложност и продължителност на приготвяне, достъпност на продуктите и вероятност да се услади на женския пол, подбираме тези две рецепти, като разбира се, ти би могъл да изпробваш и всяка друга от сайта – както казахме вече, самият факт, че се захващаш с това, вече ти гарантира силен плюс в очите на дамата:
Брускети с месо от рак: тук е необходимо да отидеш до рибен магазин за рачешкото месо, но всичко останало става лесно и бързо, така че за не повече от 1,5 часа ще бъде готово хапването, което идеално ще върви към червеното вино. Рачешкото месо в комбинация с чили ще разгорещи както дамата, така и теб, така че бъди готов за вкусно-пикантна вечер.
Домашен шоколад с чили: тук отново залагаме на чилито като стимулираща възбудата подправка, но и черният шоколадът, разбира се, влиза с пълна сила в ролята на афродизиак. Приготвянето ще ти отнеме около 45 минути, за стягане на шоколада в хладилника обаче ще трябва да предвидиш около 2-3 часа. Тъкмо докато пийнете нещо и ще дойде време за изненадата. А тя ще се хареса и на двама ви!
За фон на вечерта избери по-бавен, спокоен и продължителен плейлист, който да помогне и на двама ви да се отпуснете и забравите за ежедневието. Тази вечер бъдете заедно – ти, тя и желанието ви един за друг.

Подарък с любов и още нещо, Feel Talk Love

За нея: подари от времето си, като го изненадаш с масаж… почерпен от тантра

Мили дами, за вас подбираме подобна форма на подарък, защото тук е в сила същото – времето, което посветим изцяло на партньора, е най-ценният дар.
Нека това бъде например време за масаж – такъв, който ще се хареса на любимия ти не само поради приятното усещане от докосването и физическата близост, но и ще подейства особено активно върху неговото сексуално възприятие – лингам масажът. „Лингам“ е термин, произлизащ от санскрит и обозначаващ мъжките полови органи, а в превод означава жезъл от светлина. Като характерна тантра практика, лингам масажът е метод за отключване на сексуална енергия и в основата му се крие интимната близост между двамата партньори. Тук фокусът не е върху някакво постижение или бърз оргазъм при мъжа, а върху отпускане и свързване на емоционално ниво чрез дълбока интимност.
Разбира се, масажирайки най-чувствителната област в мъжкото тяло, няма начин да не предизвикаш силна сексуална възбуда, която той би могъл да овладее за по-кратък или по-дълъг период от време. Тук стремежът ни не е към сексуален акт, а към наслада от тръпката и възбудата на ментално и физическо ниво. Удоволствието ще бъде както за него, така и за теб.
И така, погрижи се за уютна и спокойна обстановка, мека светлина, отпускаща музика, стимулиращ сетивата аромат. За лингам масажа ще ти трябва лубрикант (от дрогерия или секс магазин), а ако желаеш да направиш и лек масаж на тялото преди това, подготви и масажно олио. Нека той легне по гръб, с отпуснати, леко свити колене (би могла да сложиш нещо меко под тях), а ти се настани така, че да ти е удобно и да имаш достъп до възможно най-голяма площ от тялото му. Би могла да поставиш възглавница между бедрата му и да седнеш върху нея, с лице към него, разпъвайки твоите бедра напред – така ще можеш да достигнеш с ръце врата, гърдите и бедрата му, а зоната, върху която ще се концентрираш, ще бъде директно пред теб.
Ако желаете, бихте могли да започнете с медитативно дишане, като няколко пъти заедно поемете дълбоко и издишате въздух. Ако той все пак не е отворен към подобна практика, опитай се с твоето дишане и вътрешно спокойствие да „заразиш“ и него. Отдайте се изцяло на момента един с друг и близостта помежду ви.
Използвай масажното олио за да отпуснеш гърдите, ръцете, дланите, бедрата му. Когато прецениш, вземи от лубриканта и нанеси с нежни движения върху интимната област – вътрешността на бедрата, перинеума, тестисите и накрая ствола на пениса. (Преди да сипеш в ръка от лубриканта, би могла да „подсушиш“ в твоето тяло ръцете си от масажното олио.) Нека потокът от движения бъде плавен и спокоен, без прекъсване на физическия контакт с тялото му. Фокусирайки се върху гениталиите, продължи с масажно движение с ръка по ствола на пениса, като започваш от пръстена под главичката и стигаш до основата на пениса. Бавни повторения на това движение ще усилят неговата възбуда. След това премини плавно към обратния ход – сложи ръка в основата и с лек натиск я плъзни нагоре по ствола, стигайки до пръстена под главичката и оставайки там за няколко секунди. Включи и другата ръка, масажирайки с нея тестисите – би могла да плъзнеш върха на пръстите си по тях или да ги хванеш в ръка. Не се притеснявай да попиташ тихо партньора си дали това му харесва – тази област е много чувствителна и мъжете възприемат различно докосванията там. Премини в последствие и към перинеума (областта между тестисите и ануса), като с лек натиск и кръгови масажни движения се опитай да усетиш намиращата се във вътрешността на тялото простатна жлеза (усеща се като малко по-твърда зона). Вече там, натисни с пръсти, отпусни и пак повтори. Би могла да продължиш и с кръгообразни движения в тази област.
Що се отнася до масажа на пениса и главичката, движенията тук могат да варират. Приложеният линк по-долу показва някои характерни за лингам масажа техники. Ако междувременно ерекцията на пениса спадне, не се притеснявай, а продължи с масажа – както вече споменахме по-горе, целта тук не е бърз оргазъм, а сексуална възбуда, която той усеща в цялото тяло. Затова си дайте време и се насладете на приятното чувство от интимността.

8 техники за лингам масаж

И така, затворете сега телефона и компютъра и се отдайте на времето един с друг!
Feel Talk Love