Дама използва мобилно приложение за секс игри

В днешно време не минава и час без да погледнем поне веднъж телефона си. И все пак най-вълнуващо е тогава, когато сме в очакване на съобщение от „човека“. Сетивата ни се изострят така, че дори люлеещ се трамвай, надънил клаксон на кръстовище, не е в състояние да заглуши нежното „чурулик“ от дъното на чантата.

Не играя игри, нито пък съм кой знае колко голям фен на онлайн комуникацията, затова останах доста изненадана, когато едно просто приложение до такава степен ме развълнува, че си лягах и ставах с мисълта за него. В очакване на следващото предизвикателство. Ето откъде тръгна всичко.

Докато пътувах за работа, слушах един подкаст на тема секс и сексуалност, насочен към жени, в който една от темите беше приложението на порно режисьорката Erika Lust, XConfessions. Водещата на подкаста беше поканила партньора си и двамата говориха открито за опита си с това приложение. Това ме накара веднага след епизода да вляза в магазина за приложения и да го потърся. Бях изумена колко голямо беше предлагането на подобни секс игри! Отне ми известно време да разгледам и прочета как работят отделните, докато накрая се спрях на Intertwine – заради положителните оценки и концепцията. Идеята е да изпробваш десет предизвикателства с партньора си в рамките на десет дни. Много ми се искаше да опитам нещо ново и веднага писах на приятеля си, за да го попитам дали е съгласен. За разлика от XConfessions, тук не беше нужно той да инсталира каквото и да било на телефона си, достатъчно беше аз да сваля приложението. Така и стана. Той каза „Защо не“ и пет минути по-късно му пуснах първото предизвикателство от десетдневната поредица (пратих му директно скрийншот на английски): „В твоя офис къде искаш да правим секс? Изпрати ми снимка и ми кажи какво искаш да направиш с мен там.“ Всеки от нас трябваше да отговори на този въпрос. За мен беше изключително подходящо, защото така или иначе бях в офиса. Изпратих му снимка на стаята с принтера – това беше мястото, на което си представях да правим секс. Той в отговор пък, вместо снимка от неговото работно място, ми изпрати много точно описание на това, което би направил с мен в моя офис – нямаше нищо общо с принтера, но затова пък с връзване на ръцете ми за радиатора, с какво бях облечена, точно как сме застанали… Сигурно можете да си представите, че прочетох съобщението на един дъх – не знаех, че той си мисли такива неща, а още по-малко предполагах, че би ми ги написал! Бях толкова развълнувана от прочетеното, че не посмях да го отворя пак и си изключих звука за следващите няколко часа, за да се концентрирам поне за малко над работата си. Вдъхновението от през деня ме държеше и вечерта, когато аз пък от своя страна излях в писмен вид много точно описание на интимна история с него. Бях си я въртяла в главата всеки път, когато заспивах или се събуждах без него (не живеехме заедно и се виждахме около веднъж в месеца). Никога досега не бях споделяла подобна история, камо ли в писмен вид. С него чувствах, че мога да го направя.

И така, макар и да не се придържахме много точно към указанията, ежедневните To Dos от приложението ни държаха почти нонстоп възбудени и мислещи един за друг в продължение на десет дни. И не само. Едно от тях беше да си направим среща конкретно за секс – такава, на която да се отдадем само на правене на любов. В първия момент звучи не особено романтично, но е факт, че самата подготовка и планирането са толкова вълнуващи, че двамата очаквахме с нетърпение този ден. Говорихме си за това аз какво ще облека, той как ще подстриже брадата и гърдите си, кое най-много възбужда мен, кое него…

Разбира се, сред предизвикателствата имаше и такива, които поради факта, че живеехме на разстояние, нямаше как да приложим веднага (например нежно галене на лицето на партньора със студен камък или топла керамична чаша) или пък такива, които сметнах за неподходящи за нас и съответно ги оставях настрана (например да започнем секса с петминутно мълчаливо гледане в очите един на друг). Като плюс на тази апликация обаче може да се каже, че след всяко предизвикателство даваш оценка дали то ти е допаднало или не, което се отразява на съдържанието на следващото, така че вероятността следващото да ти хареса би трябвало да е по-голяма.

В заключение, опитът конкретно с тази „игра“ определено ми хареса. Когато отминат десетте дни, изтриваш приложението без никой да те преследва по имейл или друг канал. И остават доста сладки спомени. Ако не подходите съвсем скептично, а го обърнете на игра и закачка, може да разберете страшно много неща един за друг, все любопитни. А пък не е и нужно да се придържате изцяло към правилата – сами ще се учудите колко креативност ще отключите у себе си, само леко тласнати от една апликация. Предизвикателствата ще си ги създавате сами. Защо не!

Feel Talk Love