Ако има нещо, което е наразделен спътник на жената през нейния сексуален живот, то това са фантазиите. Появяват се във всякаква форма и по всяко време, доставят по-особен тип удоволствие и най-важното – те са нещо напълно човешко и естествено. Непринуденият им характер е привличащ и освобождаващ от отговорност, защото каквото се създава в ума, си остава там. Никой не може да им посегне, а самите те са като отделен илюзорен свят, в който господарят е техният създател. Няма правила, няма допустимо и недопустимо, има само твоите желания. Някои от тях ще запазиш само за себе си, други ще разкриеш, но само дотам, а трети за щастие са лесно осъществими.

Когато искаш да ги споделиш…

Като жена може би не се чувстваш комфортно да говориш открито за тях и да ги споделяш с партньора си. Възможно е да ти се струват понякога прекалени и да ги смяташ за извън приемливите, но запомни, че те са нещо присъщо за всеки човек (независимо дали си го признава или не). Макар и с времето хората постепенно да изхвърлят предразсъдъците си, тази тема все още се разхожда с етикет „табу“, затова е нормално да изпитваш леко притеснение или пък срам, когато говориш за фантазиите си. Но ако наистина искаш да ги споделиш и да пробваш някоя от тях в истинския живот, трябва да се отърсиш от смущението. В началото, разбира се, процесът не се случва с лекота, но ако с твоя партньор сте достигнали достатъчно хармония помежду си, то обменът на еротичните ви представи би могъл да ви донесе дълбока интимност. Освен това би могло да бъде забавно и интригуващо, а самият факт, че говориш за „тайните“ си желания ще те направи още по-секси.

Не всяка фантазия е за споделяне

Съзнанието на човека, мислите му и представите му са неговото защитено лично пространство, до което друга персона не може да се допре без разрешение. В това число влизат и фантазиите. Както вече споменахме – някои са реалистично неосъществими, а други – дори да имаш истинска възможност да си ги поискаш, партньорът ти може да не ги приеме. Затова не трябва да се чувстваш длъжна да разкриваш всяка една от тях. Те са твои и са недосегаеми без твоето съгласие. Избираш ТИ какво да откриеш и какво не.

Като „подправка“ за секса

Ако не се чувстваш готова да разкажеш целия сюжет, защо да не го сервираш на хапки? Това е един доста добър начин да поднесеш фантазията си и да я реализираш. Да кажем, че отдавна искаш да внесеш повече грубост в секса, да бъдеш вързана и доминирана (т.нар. BDSM), но подозираш, че приятелят ти няма да се отпусне отведнъж или пък няма да знае точно какво да прави (ако няма опит до момента). Тогава може да му откриеш постепенно детайлите: първо ще му дадеш да ти върже ръцете и очите, после ще купиш някоя или друга интересна играчка, после ще му даваш по-конкретни насоки за силата и контрола, който искаш да упражни върху теб. Така постепенно ще получиш и цялото блюдо, а междувременно ще си използвала тези елементи като фини подправки на секса.

И така, да хвърлим сега едно око на най-често срещаните женски сексуални фантазии, защото въпреки индивидуалността на всяка една дама, все пак се оказва, че има известни прилики:

 

Сексуални фантазии, Feel Talk Love

Романтична обстановка

Нежната природа на жената се проявява дори във фантазиите ѝ. Около над 80% от жените си представят, че правят секс в романтична обстановка. Разбира се, идеята за романтика може да варира. За едни да е атмосфера, пропита с чувственост и интимност на друго ниво, секс на плажа под звездите или на терасата със свещи, а за други – секс с партньор, който знае точно как да докосва. Това не е толкова учудващо, тъй като този сценарий говори за търсене на смислени взаимоотношения и проява на грижа, а всяка жена рано или късно се стреми към подобна връзка.

 

Сексуални фантазии, Feel Talk Love

Подчинение

Това е една от най-често срещаните женски фантазии. Може би тази идея не ти е чужда, тъй като масов процент от нежния пол изпитват голямо удоволствие от нея. Доминантността на мъжа, който проявява власт, сила, решителност, се намира за изключително привлекателно качество. Например да избира сам вместо теб, да сменя пози без да те пита. Копнежът по тази енергия на увереност и решителност е напълно естествен. Съответно подчинението може да е в различни степени и аспекти , но то носи усещането, че мъжът те желае, а щом те желае – ще те получи тук и сега, а ти ще му се предадеш.

Подчинението е част и от т.нар. BDSM практики, които обаче освен на подчинение и доминиране, се облягат и на по-нетрадиционни сексуални взаимоотношения. На не малка част от дамите им доставя удоволствие да си представят, че изпитват болка, вързани са и са силно ограничени в действията си по време секс.

 

Сексуални фантазии, Feel Talk Love

Насилствен секс

Това е една доста противоречива фантазия, която отчасти прелива с идеята за подчинението, но се отличава с това, че докато подчинението може да бъде доброволно, то при насилствения секс изборът не съществува. В реалността тази ситуация би била истински травмираща, но когато е в имагинерното женско преживяване, тя е сведена до много по-проста представа, а именно – жената е толкова искана, че мъжът не може да се противопостави на порива си. По-голяма част от удоволствието от тази фантазия идва от елемента на принудата, а не толкова от сексуалното задоволяване.

 

Сексуални фантазии, Feel Talk Love

Доминантност

Обратно на предните две фантазии, тази за доминирането на сексуалния партньор също се среща сред честите женски фантазии. Да бъдеш в контрол на обстановката и да използваш женствената си сила е възбуждащо и за двамата партньори. В общество, където се е установило дамата да се обляга на рамото на кавалера, да вземеш инициативата и да бъдеш водачът е повечеот вълнуващо.

 

Сексуални фантазии, Feel Talk Love

Трима или повече

Докато голям процент от мъжете си мечтаят за тройка (и то при условие, че са с две жени, защото видиш ли- не им се кръстосват шпаги), то жените са доста по-отворени към избор. С двама мъже, с две жени или с мъж и жена, или с повече от двама – каквато и да е комбинацията, тази идея не е рядко срещана. Макар и да е от онези фантазии, които си остават трудно осъществими (особено груповият секс), тя намира място в женското съзнание под формата на небрежна ситуация, в която самата дама се оказва център на върховно привличане на двама/няколко души.

Тази фантазия може да премине в друга или да се смесят, а именно с воайорството. Някои жени изпитват удоволствие (дали от любопитство, или не само) да гледат как партньорът им прави секс с друга жена, как се държи с нея, по какъв начин я задоволява или обратното – тя самата да бъде наблюдаваната.

 

Сексуални фантазии, Feel Talk Love

Секс на необичайно място

Сексът на необичайно място носи със себе си тръпката от новото и предизвикателното. Рискът да те хванат или идеята, че го правите на някое „забранено“ място, води до допълнителна възбуда. В офиса, в парка на някоя пейка по тъмно, в тоалетната на ресторанта или съблекалнята на басейна – възможностите са много. Това необичайно място във фантазията може да бъде и секс пред публика, което на практика би било доста смело решение, но в ума е просто вълнуващо приключение.

 

Сексуални фантазии, Feel Talk Love

Орална любов

Оралната любов е харесвана както от мъже, така и от жени. В сексуални взаимоотношения тя е лесно осъществима, но това не пречи на желанието да си „припомняш“ чувството от нея. Фантазията за оралната любов е двупосочна – както да получаваш такава (което кара всяка жена да се чувства жена ), така и да задоволяваш партньора ти с нея.

 

Сексуални фантазии, Feel Talk Love

Секс с непознат

Возиш се в метрото или си пиеш кафето в любимата ти пекарна и хоп… появява се чаровен непознат, когото на момента би налазила, разменяте дълбоки погледи и вече е ясно накъде отиват нещата. Общо взето какъвто и да е сценарият, сексът с непознат също намира място в класацията. Анонимността и идеята, че някой е привлечен физически към теб още с първия поглед, действат възбуждащо.

 

Разбира се, има и много други фантазии, които не са начело на статистиките, но все пак заемат значителни проценти от предпочитанията на нежния пол. Могат да са свързани с аналния секс, секс с партньор от същия пол, използване на играчки или секс с преподавател. Освен това всички те подлежат на многобройни комбинации една с друга като например – груб секс с непознат или пък романтична атмосфера на необичайно място.

Може би си се припознала в някои от тях или пък имаш съвсем различен набор от еротични представи – в случай, че искаш да споделиш, ще се радваме да научим повече и да почерпим вдъхновение от теб! Би могла да пишеш на Feel Talk Love или пък да попълниш анонимна анкета тук.

И не забравяй, еротичните фантазии са пътят към себеопознаването, а оттам и към истинкси задоволяващия секс. Дай свобода на въображението си и ще видиш, че ще ти хареса. В случай, че търсиш вдъхновение или пък просто ти е интересно какво казва медийната индистрия (няма начин тя да остане безучастна), би могла да погледнеш и в статията „Порното под нов ъгъл„.

Feel Talk Love